Project Sport Trainingsruimte

Onlangs hebben we besloten om een upgrade uit te voeren in onze training studio, en een van de belangrijkste veranderingen die we hebben doorgevoerd, was de installatie van rubberen tegels voor de vloer. Nu we enige tijd hebben gehad om de veranderingen te evalueren, willen we graag onze ervaringen delen en een review geven van de rubberen tegels die we hebben laten leveren.

Duurzaamheid (5/5 sterren): We zijn zeer onder de indruk van de duurzaamheid van deze rubberen tegels. Onze studio heeft dagelijks zwaar verkeer en de vloer is blootgesteld aan gewichten, fitnessapparatuur en constant bewegende mensen. Deze tegels hebben geen tekenen van slijtage vertoond en blijven er als nieuw uitzien, zelfs na maanden van intensief gebruik. Ze hebben bewezen dat ze bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden.

Veiligheid (5/5 sterren): Veiligheid is van het grootste belang in onze studio, en de rubberen tegels hebben hier absoluut aan bijgedragen. De schokabsorberende eigenschappen van de tegels hebben geholpen om de impact op gewrichten en spieren tijdens trainingen te verminderen. Onze klanten hebben positief gereageerd op het comfort dat de vloer biedt, vooral bij oefeningen met zware gewichten. Bovendien heeft de antislip-eigenschap van de tegels het risico op uitglijden en vallen tot een minimum beperkt.

Geluidsdemping (4/5 sterren): De geluiddempende eigenschap van de rubberen tegels heeft ons geholpen om het geluidsniveau in de studio te verminderen. Hoewel het lawaai aanzienlijk is afgenomen, merken we dat er nog steeds wat geluid wordt overgedragen naar aangrenzende ruimtes. Dit is echter aanzienlijk verminderd in vergelijking met onze oude vloerbedekking.

Onderhoud (5/5 sterren): Het onderhouden van de rubberen tegels is uiterst eenvoudig. Regelmatig vegen en af en toe dweilen is voldoende om de vloer schoon en fris te houden. De tegels zijn bestand tegen vlekken en slijtage, wat het schoonmaakproces nog gemakkelijker maakt.

Esthetiek (4/5 sterren): Hoewel de rubberen tegels in eerste instantie vooral werden gekozen om functionele redenen, zijn we blij verrast met hoe ze eruitzien. Ze hebben een professionele uitstraling en passen goed bij de algehele uitstraling van onze studio. 

Al met al zijn we erg blij met de rubberen tegels die we hebben laten leveren voor onze PT studio. Ze hebben niet alleen bijgedragen aan de veiligheid en duurzaamheid van onze trainingsruimte, maar hebben ook bijgedragen aan de algehele uitstraling en professionele sfeer van onze studio. We zouden deze tegels ten zeerste aanbevelen aan elke fitnessprofessional die op zoek is naar een hoogwaardige vloeroplossing voor hun trainingsruimte.