Wie zijn wij

Guras Rubber is een gespecialiseerd leverancier in gerecyclede rubberen tegels voor in sportscholen en tuinen. Met het uitgebreide assortiment bedienen wij de markt tegen scherpe inkoopprijzen. Aangezien wij een producent zijn kunnen wij direct uit voorraad leveren. 

Fitness assortiment
Voor de inrichting van uw sportschool bent u bij ons aan het juiste adres, door de hoge kwaliteit van de rubberproducten zijn de sportschool vloeren duurzaam, comfortabel en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn onze sprinttracks geschikt voor intensief gebruik, door de korte vezels zijn de sprint tracks zeer slijtvast.

Tuin Assortiment
Ons tuin assortiment heeft voor elk ontwerp wel een geschikt product. Als het nu gaat om kunstgrastegels voor een mooie uitstraling of rubber (multiplay) tegels, deze zijn zowel geschikt voor gebruik bij outdoor sportlocaties als in (speel)tuinen vanwege de dempende eigenschappen.

Guras Rubber is een leverancier van 100% gerecyclede rubber producten voor vloeren in sportscholen en toepassingen voor in- en rondom het huis. Wij leveren door heel Europa aan diverse organisaties zoals sportscholen, (sport)winkelketens en tuincentra.

Online webshop voor verkoop van rubber tegels, sprinttracks en kunstgras- en tegels voor het gebruik in Fitness ruimtes, in tuinen en dakterrassen.

Het assortiment van Guras heeft een breed aanbod:

  • Rubberen tegels in diverse afmetingen, zowel in standaard als fijn granulaat
  • Sprinttracks in maar liefst 4 verschillende kleuren en verkrijgbaar in zowel 10 als 15 meter in lengte
  • Kunstgrastegels hebben een hoogwaardige toplaag van kunstgras. De tegel is waterdoorlatend en is zeer geschikt om als speelplaats ondergrond te gebruiken.

Bekijk onze collectie Heeft u vragen of wilt u meerdere producten in bulk inkopen, neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop via contact@guras-rubber.com.